لوگو موبایلی

روزی را از آنچه درون زمین پنهان است بجویید.

همه خواص زرشک (میوه،برگ و ریشه)

ثبت امتیاز post

یک متخصص قلب و عروق گفت: زرشک در درمان بیماری‌های قلبی و کلیوی و فشارخون موثر است.

 
دکتر طوبی کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: عصاره میوه زرشک مقادیر زیادی ویتامین C دارد که موجب افزایش فعالیت سیستم ایمنی و جذب آهن می‌شود.

 

 

 
کاظمی تصریح کرد: بیماری‌های قلبی عروقی امروزه به یک مشکل جدی در جوامع بشری تبدیل شده و داروهای زیادی نیز برای درمان این بیماری‌ها ساخته شده است، اما این داروها دارای عوارض جانبی زیادی است.
 
وی ادامه داد: میوه زرشک طبیعتی سرد و خشک دارد و در طب سنتی به کار می رود.
 
این متخصص قلب وعروق اظهار کرد: زرشک با دارا بودن بربرین (berberin)، دارای اثرات مفید برای قلب است و خاصیت ضد آریتمی، اثرضد پرفشاری خون داشته و کاهش دهنده مقاومت عروقی است.
 
کاظمی تصریح کرد: میوه زرشک به دلیل داشتن اسیدهای آلی ملایم بوده و برای درمان سنگ کلیه مناسب است.
 
وی از خواص میوه زرشک به اثر تصفیه کننده و ضدعفونی کننده خون، منقبض کننده عروق، پایین آوردن تب، کاهش تورم و فشارخون، تنظیم و ضربان عضلات قلب اشاره کرد.
 
کاظمی گفت: از برگ زرشک به تنهایی یا با مخلوط داروهای مناسب می توان برای زخم روده، رفع اسهال‌های مزمن استفاده کرد.
 
این متخصص قلب وعروق تصریح کرد: جویدن برگ زرشک باعث سفتی لثه‌ها می شود.
 
کاظمی ادامه داد: در موقع آنژین و گلودرد می توان دم کرده برگ زرشک راغرغره کرد.
 
این متخصص قلب وعروق از خواص پوست ریشه زرشک به برطرف کردن بی اشتهایی، از بین بردن سوء هاضمه، درمان زردی و یرقان، تنظیم اعمال دستگاه گوارش اشاره کرد.

 

روش مصرف صحیح زرشک تازه

 

پزشکان بهترین روش مصرف زرشک تازه را (( دم نوش )) می دانند . برای استفاده بهتر از ویتامین ث موجود در زرشک تازه باید ان را مثل چای در قوری دم کرد و پس از ده دقیقه آن را به صورت دم نوش مصرف کرد .

پخش و توزیع نهال زرشک خوراکی قرمز بدون هسته(پلویی)ازپایتخت یاقوت سرخ قائنات
 ارسال به سراسر کشور 
 دارای تاییدیه سازمان حفظ نباتات

 مهندس قاسمی  7982 160 0915  -  3869 964 091

فهرست مطالب

اشتراک گذاری مطلب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *